آموزشآموزش آشپزی

آموزش سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر غذای خیلی خوشمزه و جذابی است که طرفداران زیادی دارد. این غذا در عین خوشمزگی، خیلی هم راحت تهیه و آماده می‌شود.

طعم این غذا (شما می‌توانید به صورت پیش غذا هم آن را میل کنید) بستگی به ادویه‌ها و موادی دارد که در پخت آن استفاده می‌کنید. چون سیب زمینی شکم پر دستور پخت ثابتی ندارد و شما می‌توانید براساس ذائقه تان مواد خاصی را به آن اضافه کنید.

شما، هم می‌توانید در فر و بدون روغن و کاملا رژیمی سیب زمینی شکم پر درست کنید، و هم با پنیر پیتزای فراوان طبخ کنید. سیب زمینی شکم پر در هر صورت خیلی خوشمزه و همه پسند است.

در این مقاله آشپزی سعی داریم پخت چند نوع سیب زمینی شکم پر را به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت معتبر the spruce eats مراجعه کنید تا از دستور دقیق انواع سیب زمینی شکم پر آگاهی کسب کنید.

You can vary how to make stuffed potatoes by changing up the type of cheese or adding other ingredients, such as cooked onions and/or garlic.

سیب زمینی شکم پر ساده :

مواد لازم  برای درست کردن سیب زمینی شکم پر ساده:

  • سیب زمینی
  • شوید تازه یا خشک
  • قارچ
  • فلفل دلمه‌ای
  • ذرت
  • کره
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم

ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب شست و شو دهید که هیچ آلودگی روی سطح آن باقی نماند. زیرا این مدل سیب زمینی شکم پر با پوست جذاب‌تر است؛ البته شما می‌توانید بدون پوست هم درست کنید.

سپس آن را داخل فر یا سرخ کن بدون روغن 200 درجه که از قبل گرم شده است قرار دهید. بعد ازحدود 30 دقیقه سیب زمینی‌ها را از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود. بعد از اینکه خنک شد، با دقت آن‌ها را با چاقو نصف کنید و وسط سیب زمینی‌ها را خالی کنید. سپس سیب زمینی که خالی شده را با ادویه‌ها، و کره کاملا طعم دار کنید.

در این مرحله، قارچ، فلفل دلمه ای و ذرت‌ها را در تابه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید. بعد از آن، مواد را با سیب زمینی‌هایی که طعم دار شده و ادویه شوید تازه مخلوط می‌کنیم و داخل پوسته سیب زمینی‌ها می‌ریزیم.

در مرحله آخر هم حدود 20 دقیقه در فر 180 درجه قرار می‌دهیم تا کاملا مواد برشته شوند. یک سیب زمینی شکم پر خیلی ساده و خوشمزه آماده خوردن و پذیرایی می‌باشد.

سیب زمینی شکم پر ساده

سیب زمینی شکم پر با پنیرپیتزا:

مواد لازم برای پخت سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا:

  • سیب زمینی
  • پنیر پیتزا
  • کره
  • قارچ در صورت دلخواه
  • فلفل دلمه‌ای
  • جعفری
  • نمک، فلفل، پاپریکا به مقدار لازم

ابتدا سیب زمینی‌ها را در فر 200 درجه که از قبل گرم شده قرار می‌دهیم. سپس درتابه‌ای مواد میانی آن‌ را کمی تفت می‌دهیم. بعد هم مانند مراحل پخت سیب زمینی شکم پر ساده، مواد میانی سیب زمینی‌ها را خارج کرده و با ادویه‌ها، کره، جعفری و پنیر پیتزا مخلوط می‌کنیم.

در مرحله بعدی قارچ و سیب زمینی طعم دار شده را به صورت لایه لایه در پوسته سیب زمینی قرار داده و حدود 20 دقیقه داخل فر 180 درجه می‌گذاریم تا برشته شوند.

سیب زمینی شکم پر با گوشت

مواد لازم برای پختن سیب زمینی شکم پر با گوشت:

  • سیب زمینی
  • پیاز
  • گوشت چرخ‌کرده
  • فلفل دلمه‌ای و قارچ در صورت تمایل
  • پنیر پیتزا
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به میزان لازم

ابتدا سیب زمینی‌ها را با دقت شست و شو دهید و سپس در فر 200 درجه که از قبل گرم شده است قرار دهید. سپس در تابه‌ای به صورت جداگانه پیازها را تفت می‌دهیم، بعد از آن که طلایی شد گوشت چرخ کرده را هم به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. اگر از فلفل دلمه‌ای و قارچ استفاده می‌کنید، آن‌ها هم باید کمی سرخ شوند. سیب زمینی‌ها که پخته شد کمی صبر می‌کنیم تا خنک شود. در این مرحله سیب زمینی‌ها را خالی می‌کنیم، گوشت و بقیه مواد را داخل پوسته سیب زمینی ریخته و پنیر پیتزا هم روی آن می‌ریزیم. در آخرهم حدود 20 دقیقه در فر 180 درجه قرار می‌دهیم تا کاملا برشته شوند. اکنون سیب زمینی شکم پر ما آماده است. نوش جان!

بیشتر بخوانید : ترش تره، غذای اصلی شمالی بسیار خوشمزه

متشکر از امتیاز دهی شما
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا